3. Konferencija o pripovijedanju (KOPRIVA) „Mitovi, bajke, legende“

Volonterke Udruge osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice, učiteljice Branka Stančin Levanček i  Renata Glavica sudjelovale su na 3. Konferenciji o pripovijedanju (KOPRIVA) „Mitovi, bajke, legende“ od 22.-23.08.2019. hotelu „Varaždin“ u organizaciji Udruge Kreativni studio „Logos“ iz Varaždina. Konferencija je po treći put okupila pedesetak istinskih zaljubljenika, što profesionalnih što tek pripovjedača entuzijasta.  Tijekom dvodnevne edukacije polaznici su međusobno razmjenjivali iskustva, na mnogo trenutaka uranjali u svijet pripovijedanja bajki, mitova i legendi koje su im prenosile profesionalne pripovjedačice, upijali i osjećali i terapijsku moć priče i pripovijedanja.  Renata Glavica je bila i aktivna sudionica izlaganja na Okruglom stolu, kojim je prezentirala mogućnost primjene pripovijedanja i igre u suvremenim odgojno obrazovnim izazovima. Volonterke su u Udruzi uključene u provedbu aktivnosti izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja koje Udruga provodi a većinu aktivnosti Udruzi sufinancira MZO i Grad Koprivnica.

Renata Glavica, dipl.uč. mentor HJ