Članovi Udruge sudjelovali na ribolovnom natjecanju, Vinko Međimurec osvojio treće mjesto

U Kopačevu je 19. rujna 2020. godine održano 3. ribolovno natjecanje za osobe s invaliditetom u organizaciji Udruge paraplegičara i tetraplegičara OBŽ. Na natjecanju su sudjelovali i članovi Udruge Bolje sutra, Josip Mraz, Vinko Međimurec i Mladen Vrban.

Cijeli događaj započeo je u ranim jutarnjim satima u Kopačevu, a završio zajedničkim ručkom u restoranu Didin konak i proglašenjem pobjednika. Dodijeljene su četiri nagrade, prve tri u odnosu na ukupnu težinu ulova i četvrta za najveću ulovljenu ribu. Nagrade su bile ribolovna oprema u vrijednosti 1.000 kn, 750 kn i 500 kn.

Natjecatelj Udruge “Bolje sutra” Vinko Međimurec osvojio je 3. mjesto za najveću ulovljenu ribu težine 1584 grama.

Na natjecanju su se okupili ribolovci, njihovi osobni asistenti i obitelji iz Zagreba, Slavonskog Broda, Koprivnice, Virovitice, Bjelovara i Osijeka. Akciju je svojom nazočnošću uveličao i predsjednik SDUSO iz Splita, pomogli su volonteri iz Crvenog križa Darda, a regularnost natjecanja pratio je sudac iz športskog ribolovnog društva „Karas“ iz Bilja. U punom iznosu natjecanje je financiralo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

– Ribolovno natjecanje bilo je usmjereno na podizanje razine životne kvalitete osoba s invaliditetom i nadamo se da će ovakvih događaja biti još više – zaključuju iz Udruge Bolje sutra.