28.03. 2023. održati će se aktivnost projekta Start-up nacija: Hrvatska tematska mreža za razvoj poduzetništva i samozapošljavanja

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dana 27. 03.2023. održati će se aktivnost projekta Start-up nacija: Hrvatska tematska mreža za razvoj poduzetništva i samozapošljavanja  i to  koordinacijski sastanak Udruge „Bolje sutra“ sa predstavnicima poduzetničkog inkubatora koji posluje pod tvrtkom ENTER Koprivnica d.o.o.

Izvoditeljica aktivnosti Ksenija Krušelj predstaviti će tom prilikom  projekt Start-up nacija, sa svim aktivnostima koje su se odrađivale  kroz projekt od fokus grupa, mentoriranja OCD-ova, individualnih i grupnih rasprava po županijama Koprivničko-križevačkoj, Međimurskoj, varaždinskoj i Bjelovarsko-bilogorskoj. Objasniti će smjernice za razvoj javnih politika te one line alate koji služi za rasprave i razmjenu mišljenja.

Dana 28.03. 2023. održati će se aktivnost projekta Start-up nacija: Hrvatska tematska mreža za razvoj poduzetništva i samozapošljavanja  i to  koordinacijski sastanak Udruge „Bolje sutra“ s predstavnicima javne institucije Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područni Ured Križevci –  Ispostava Koprivnica. Izvoditeljica aktivnosti Ksenija Krušelj predstaviti će tom prilikom  projekt Start-up nacija, sa svim aktivnostima koje su se odrađivale  kroz projekt od fokus grupa, mentoriranja OCD-ova, individualnih i grupnih rasprava po županijama Koprivničko-križevačkoj, Međimurskoj, varaždinskoj i Bjelovarsko-bilogorskoj. Objasniti će smjernice za razvoj javnih politika te one line alate koji služi za rasprave i razmjenu mišljenja.