Aktivnost „Info točka“ ispred gradske tržnice u Koprivnici

Facebook
Twitter
LinkedIn

U petak, 30.3.2018., u sklopu projekta Zelena zebra održana je aktivnost „Info točka“ ispred gradske tržnice u Koprivnici.

U aktivnosti su sudjelovali članovi Udruge prijavitelja projekta,  predstavnici Partnerske organizacije djeca iz starije vrtićke skupine dječjeg vrtića „Vrapčić“ iz Drnja sa svojim odgojiteljicama te članovi Kluba za starije osobe „Mariška“  Koprivnice.

Sudionici aktivnosti dijelili su prolaznicima promotivni materijal – balone sa slikom zelene zebre. U ovoj aktivnosti posebno su uživali najmlađi sudionici koji su se veselili ovoj aktivnosti te su nesebično dijelili balone građanima. Prilikom izvođenja ove aktivnosti imali su prilike primijeniti pravila o sigurnom kretanju u prometu koja su usvojili u prijašnjim aktivnostima projekta.

Projekt je odobrilo Ministarstvo unutrašnjih poslova na natječaju za nacionalni program sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske 2011-2020. Područje: 4. PJEŠACI; Potpodručja: a) Korištenje obilježenih pješačkih prijelaza.

Partneri u projektu su  Dječji vrtić Vrapčić iz Drnja, IPA regionalni klub Koprivnica i Klub za starije osobe „Mariška“Koprivnica.

Izvedbu aktivnosti su pomogli volonteri Udruge.