Udruga OSI “Bolje sutra” primila donaciju Supernove vrijednu pet tisuća kuna

Facebook
Twitter
LinkedIn

Predsjednici Udruge osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ Mariji Mraz SUPERNOVA Koprivnica predala je donaciju od pet tisuća kuna na svojim poklon-karticama. Tako će štićenici i članovi udruge sredstva moći koristiti u gotovo 350-ak trgovina svih hrvatskih Supernova kroz narednih 12 mjeseci, koliko vrijedi poklon-kartica.

Pozitivan primjer dobre suradnje s lokalnim organima u ovim izazovnim vremena SUPERNOVA je pokazala kroz nedavnu donaciju opreme i uređaja za Opću bolnicu „T. Bardek“ u Koprivnici i Kiruršku službu Opće bolnice u Varaždinu od gotovo 50 tisuća kuna, jednako kao i sredstava za Odjelu za neonatologiju i JIL novorođenčad u ukupnoj vrijednosti od više od 20 tisuća kuna.

Podsjetimo, prošle godine Supernova je osigurala vrijedan poklon od više od 100 komada namještaja, koje su članovi namjenski iskoristili za opremanje novih poslovnih prostora, pokazavši pritom na svojem primjeru da zajednički mobiliziranim snagama uspješno podupiru realizaciju svakog dobronamjernog i humanitarnog projekta.

Donirana je sredstva predala magistra i profesorica Patricija Tkalčec, upraviteljica Supernove Varaždin i Koprivnica, inače po struci ujedno i sveučilišna specijalistica iz upravljanja poslovnim sustavima.

Spomenimo na kraju i kako je ispred Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Latice“ predsjednica Nevenka Fuchs također preuzela donaciju vrijednu pet tisuća kuna.