24.09.2018. DODJELA PROSTORA ZA KOPRIVITA

Facebook
Twitter
LinkedIn

24. rujna 2018  u prostoru koprivničkog Kampusa održana je konferencija za medije u organizaciji Udruge za osobe s invaliditetom „Bolje sutra“, Kampusa i Grada Koprivnice na kojoj je ujedno potpisan Ugovor kojim Kampus Udruzi „Bolje sutra“ na korištenje daje prostor za potrebe realizacije projekta KopriVITA. Projektom kojim su  stvoreni preduvjeti za uključivanje soba s invaliditetom na tržište rada na području grada Koprivnice. 

Kampus kao tvrtka polako opravdava svoju ulogu i ostvaruje rezultat koji smo zacrtali, a to je stavljanje u funkciju objekata na prostoru bivše Vojarne. KopriVITA je sigurno jedan od koraka prema ostvarenju tog cilja. Moram naglasiti da s Udrugom bolje sutra imamo jako dobru suradnju i rado podržavamo njihov rad koji ima veliku ulogu u uključivanju osoba s invaliditetom u zajednicu – rekao je Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice. Gradonačelnik je istaknuo kako je upravo posebno ponosan na ovaj projekt jer zahvaljujući njemu u Koprivnici će se još snažnije pokrenuti socijalno poduzetništvo. Na korištenje je ustupljeno nešto više o 202 metara četvornih.

Prostor je dan na korištenje na period od pet godina i Udruga ima mogućnost da u roku od tih pet godina stavi prostor u funkciju – objasnio je Igor Bajalica, direktor Kampusa.Nakon potpisivanja Ugovora gradonačelnik Mišel Jakšić obišao je prostor namijenjen za proizvodnju tjestenine u sklopu projekta KopriVITA.