Posjetitelji Podravskih motiva uživali u proizvodima od koprive Udruge “Bolje sutra”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Udruga osoba s invaliditetom “Bolje sutra” grada Koprivnice ova je godine prvi puta sudjelovala na manifestaciji Podravski motivi.

Manifestacija se održala u subotu i nedjelju, 3. i 4. srpnja, a glavna tema bila je kopriva. Udruga “Bolje sutra” posjetiteljima je predstavila razne proizvode s koprivom koje proizvode članovi i zaposlenici – široke rezance, rezance za juhu, krpice, kašicu, pogačice i rakiju.

Koprivničanci i ostali gosti u velikom su broju posjećivali kućicu udruge, kušali proizvode, ostavljali simbolične donacije, informirali se o aktivnostima udruge i budućem društvenom poduzeću KopriVITA, koje će se baviti proizvodnjom prehrambenih i drugih proizvoda od koprive te zapošljavati osobe s invaliditetom. Kućicu udruge na manifestaciji posjetili su i gradonačelnik Mišel Jakšić, župan Darko Koren, predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić i njihovi suradnici.

Podravski motivi organizirani su pod vodstvom Turističke zajednice grada Koprivnice, kojoj Udruga “Bolje sutra” zahvaljuje na prilici za sudjelovanje.