RESORSKA SURADNJA

Facebook
Twitter
LinkedIn

Resorska suradnja odnosno suradnja sa srodnim udrugama  koju smo provodili s nekoliko udruga tijekom ožujka i travnja sudjelovali smo u aktivnostima Udruge GTF-Inicijativa za održivi rast iz Gospića. Udruga je bila gost naše Udruge koja nam je predstavila projekt GWEEN – Greening WomEn ENtrepreneurship in Croatia for Climate Smart Economic Growth. Cilj projekta je jačanje kapaciteta poduzetnica na ruralnim područjima Hrvatske za klimatski pametan gospodarski rast.

Projekt GWEEN podržan je sredstvima Norveškog financijskog mehanizma 2014 – 2021, u okviru Programa Business Development and Innovation Croatia a provodi ga udruga GTF-Inicijativa za održivi rast u partnerstvu s International Development Norway.  Tom prigodom smo u prostoru koji je renoviran u projektu „Deinstitucionalizacijom do prava na neovisan život u lokalnoj zajednici“ ugostili lokalne proizvođače domaćih prehrambenih proizvoda, predmeta uporabne vrijednosti od ekoloških materijala.

Naše članice korisnice usluga koje pružamo nakon što je projekt „Deinstitucionalizacijom do prava na neovisan život u lokalnoj zajednici“ također su sudjelovale u ovim aktivnostima predstavljanjem proizvoda koje su izradile u jednoj od aktivnosti.